Binnenkort start Amerhoeve in de gemeente Geertruidenberg met een nieuwe woonvoorziening. Ze bieden plaats aan jongvolwassenen in de startleeftijd van 18-30 jaar met diverse beperkingen, zoals bv verstandelijke beperking, ASS en aanverwante stoornissen. Er zal 24-uurs professionele begeleiding aanwezig zijn.

Zelfstandige, maar geclusterde woningen in een prikkelarme omgeving, met zo mogelijk een aantal gemeenschappelijke voorzieningen. Bewoners die elkaar begrijpen en rekening met elkaar houden. Zelfstandig, maar niet alleen.

Wij, als ouders, zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden voor het starten van een wooninitiatief voor onze zoon van 19 jaar. Onze zoon heeft een beperking in autisme spectrum. Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders/ verzorgers in een soortgelijke situatie die ook op zoek zijn naar een goede woonplek met passende begeleiding in Etten-Leur of Breda. 

Bij interesse en voor meer informatie kunt u bellen naar 06-12397478  

 

Het Adriano Huis i.o. gaat binnen een kleinschalige woonvoorziening 24 uurs intramurale zorg in natura aanbieden voor de behandeling en begeleiding van hoger geïndiceerde VG/LVG bewoners met ernstige gedragsproblemen en met een specifieke specialistische zorgvraag. De kleinschaligheid van de woningen en de 24 uurs begeleiding maken dat er zo flexibel, innovatief en optimaal mogelijk ingespeeld kan worden op de individuele situatie en behoeften van de bewoners.