“Snap je wat ik bedoel”

Naar aanleiding van het boek “Snap je wat ik bedoel” van Arie van Wijhe, komt Arie vertellen over zijn dochter met autisme en hun band.

“Snap je wat ik bedoel” is een liefdevol, aangrijpend maar ook humoristisch relaas van een vader met een dochter met een beperking. Arie van Wijhe beschrijft slapeloze nachten en woede-uitbarstingen. Maar dan zijn er de momenten die het allemaal waard maken:  wanneer Marije, op haar unieke manier, plotseling laat merken hoeveel haar ouders voor haar betekenen.

 

Al vroeg valt op dat Marije zich anders ontwikkelt dan andere kinderen. Ze ligt ’s nachts tandenknarsend in haar bedje, kijkt het liefst niemand aan en kan uren in haar eigen wereld verdwijnen. Wanneer ze vijf is, wordt na een reeks onderzoeken eindelijk de diagnose gesteld: Marije is autistisch.

      

 

 Locatie: MEE West-Brabant, Heerbaan 100, 4817 NL Breda

Wanneer                     Maandag 25 februari 2019

Tijd                             19.00 - 19.30 uur  ontvangst met koffie en thee  eind ca. 21.30 uur

Waar                           MEE Vestiging, Heerbaan 100, 4817 NL Breda

Aanmelden                 vóór  20 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       vol = vol

Telefonisch:                076 522 30 90

Vragen?                      Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MEE West-Brabant organiseert meer thema-avonden over autisme en actuele onderwerpen. Kijk regelmatig op de website voor nieuwe data, actuele thema´s en programma.