Autisme Netwerk

Het autisme netwerk wil de verbindende factor zijn tussen organisaties en instellingen zodat mensen met autisme en anderen daar profijt van hebben. Bundelen van kennis en expertise.

 

Daarnaast staat het netwerk voor het geven van informatie en advies bij vragen van professionals, mensen met autisme en anderen. Vragen kunnen betrekking hebben op alle levensgebieden en voor alle leeftijden. Het netwerk kijkt naar kansen en knelpunten in de zorg.

 

Het werkgebied omvat West-Brabant. Mensen met autisme kunnen zich hier (laten) aanmelden. Kijk hier voor andere regio's.

 

Het netwerk organiseert diverse projecten en activiteiten om autisme onder de aandacht te brengen samen met mensen met autisme.

Op vrijdag 5 april 2019 heeft het AIC Roosendaal de volgende Thema-ochtend "Autisme Werkt". 

Dit is een heel breed thema waar aan je kunt denken aan de volgende sub thema’s: Maak werk van je passie maar ook werk vinden en behouden. Tijdens deze thema-ochtend wordt ons team bijgestaan door Simone Mac Donald van MEE West Brabant. We gaan met elkaar in gesprek over het thema werk. Hoe vind ik werk in deze tijd met mijn autisme, maar ook hoe houd ik werk met autisme. Wat zijn bekende valkuilen en wat kan ik eraan doen om deze te omzeilen. Iedereen is welkom deze ochtend.

Datum: 5 april 2019
Locatie: De Kameleon, Gerard ter Borchstraat 51, 4703 NL Roosendaal     

Openingstijd: 9:15 uur Aanvang: 9:30 uur. Eindtijd: 11:30 uur

Uiterste inschrijfdatum: 4 april 2019 16:00 uur

 www.autisme.nl