Autisme Netwerk

Het autisme netwerk wil de verbindende factor zijn tussen organisaties en instellingen zodat mensen met autisme en anderen daar profijt van hebben. Bundelen van kennis en expertise.

 

Daarnaast staat het netwerk voor het geven van informatie en advies bij vragen van professionals, mensen met autisme en anderen. Vragen kunnen betrekking hebben op alle levensgebieden en voor alle leeftijden. Het netwerk kijkt naar kansen en knelpunten in de zorg.

 

Het werkgebied omvat West-Brabant. Mensen met autisme kunnen zich hier (laten) aanmelden. Kijk hier voor andere regio's.

 

Het netwerk organiseert diverse projecten en activiteiten om autisme onder de aandacht te brengen samen met mensen met autisme.

INFOMARKT Vrije tijd, begeleiding, wonen en werken. 31 maart t/m 6 april 2019 Thema: Autisme werkt! Wanneer: Woensdag 20 maart 2019 van 19.00 tot 21.00 uur 

Waar: De Kameleon Gerard ter Borchstraat 51 Roosendaal. Dit jaar organiseert De Kameleon weer een Infomarkt op onze vestiging in Roosendaal. Vorig jaar vond deze markt plaats op de nevenvestiging in Bergen op Zoom. Ook Autisme Netwerk West Brabant sluit dit jaar aan. De Kameleon is een school voor Speciaal en Voortgezet Speciaal Onderwijs in Roosendaal en Bergen op Zoom. Onze leerlingen komen uit acht gemeentes; Roosendaal, Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht. De infomarkt is voor ouders en verzorgers en presenteert een breed aanbod aan vrijetijdsbesteding, begeleiding, werken en wonen, gericht op kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking en autisme.  

  • wat: infomarkt
  • wanneer: woensdag 20 maart 2019
  • tijd: 19.00 – 21.00 uur
  • locatie: De Kameleon, Gerard ter Borchstraat 51, 4703 NL Roosendaal