Autisme Netwerk

Het autisme netwerk wil de verbindende factor zijn tussen organisaties en instellingen zodat mensen met autisme en anderen daar profijt van hebben. Bundelen van kennis en expertise.

 

Daarnaast staat het netwerk voor het geven van informatie en advies bij vragen van professionals, mensen met autisme en anderen. Vragen kunnen betrekking hebben op alle levensgebieden en voor alle leeftijden. Het netwerk kijkt naar kansen en knelpunten in de zorg.

 

Het werkgebied omvat West-Brabant. Mensen met autisme kunnen zich hier (laten) aanmelden. Kijk hier voor andere regio's.

 

Het netwerk organiseert diverse projecten en activiteiten om autisme onder de aandacht te brengen samen met mensen met autisme.

Op vrijdag 5 april 2019 heeft het AIC Roosendaal de volgende Thema-ochtend "Autisme Werkt". 

INFOMARKT Vrije tijd, begeleiding, wonen en werken. 31 maart t/m 6 april 2019 Thema: Autisme werkt! Wanneer: Woensdag 20 maart 2019 van 19.00 tot 21.00 uur 


‘Aut of Office’, een inclusieve theatervoorstelling over Autisme & Werk. Op vrijdag 5 april 2019 speelt Theatergroep Bint de interactieve theatervoorstelling ‘Aut of Office’ in Buurtcentrum De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1, 4812 JC  BREDA om 20.00 uur. 

FREE SOLO

Woensdag 3 april 2019  om 19.20 uur! In het kader van de Week van Autisme vertoont Chassé Cinema in samenwerking met MEE West-Brabant de documentaire Free Solo, het ongelofelijke en letterlijk adembenemende verhaal van rotsklimmer Alex Honnold.