Autisme Netwerk

Het autisme netwerk wil de verbindende factor zijn tussen organisaties en instellingen zodat mensen met autisme en anderen daar profijt van hebben. Bundelen van kennis en expertise.

 

Daarnaast staat het netwerk voor het geven van informatie en advies bij vragen van professionals, mensen met autisme en anderen. Vragen kunnen betrekking hebben op alle levensgebieden en voor alle leeftijden. Het netwerk kijkt naar kansen en knelpunten in de zorg.

 

Het werkgebied omvat West-Brabant. Mensen met autisme kunnen zich hier (laten) aanmelden. Kijk hier voor andere regio's.

 

Het netwerk organiseert diverse projecten en activiteiten om autisme onder de aandacht te brengen samen met mensen met autisme.

Deze avond gaat over het thema Faalangst incombinatie met Autisme.
Het AIC Breda en Autisme Netwerk hopen op deze avond dat bezoekers meer inzicht krijgen hoe autisme en faalangst zich tot elkaar verhouden en hun denken en handelen (kunnen) beïnvloeden.

De thema-avond begint om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Aanmelden kan tot voor woensdag 16 Oktober


Locatie:
Magazijn076
Nassausingel 26, 4811DG Breda